Tuesday, April 6, 2010

muka aku macam orang cina ke?








rasanya dah dekat 1 bulan tak update blog ni.


sibuk sangat lah dengan kerja-kerja produksi.


gelanggang tok wali,puisidra sedar,muzikal tun razak..aiyoo..


sampai tak sempat nak update blog ni!huhu




sebenarnya tak ada cerita baru.tapi nak kongsi cerita saje hari ni.


hahahhaa


aku pelik juga dengan situasi ini.


aku rasa dah lebih 30 orang cina cakap cina dengan aku.ini termasuk orang-orang cina di singapura masa aku balik kampung tahun lepas.


aduhai.agaknya mata aku ni sepet agaknya.hahahahha.


itu tidak boleh di sangkal lagi.


inhatkan itu sahaja,rupanya ada lagi.


ni bukan setakat cakap saja,tapi aku kena pakai pulak pakaian orang cina..


seronok pulak.time ni lah nak berangan-rangan!hahahah..


kat atas tu ada ganbar-gambarnya.